NL - FR
OER
Home  >  Tips en adviezen  >  Reinigingsadvies
 
 

Was- en onderhoudsadviezen

Handwas
1. Haakjes verwijderen. 
2. Wasmiddel en een ruime hoeveelheid water gebruiken. De watertemperatuur mag niet hoger dan 30 graden zijn De gordijnen ongeveer 10 minuten door het sop halen en herhaaldelijk doordrukken, niet wrijven.
3. De gordijnen vervolgens meermaals in koud water uitspoelen tot alle zeepresten eruit zijn en het water helder blijft. OER gordijnen mogen in geen geval uitgewrongen of gecentrifugeerd worden.
4. De gordijnen laten uitdruppelen en nog vochtig weer ophangen. Vochtige gordijnen nooit laten liggen, zij zouden kunnen gaan kreuken.

 

Wassen in de wasmachine
Hierbij de wasmachinetrommel maximaal tot een kwart van zijn capaciteit vullen (bij een kleine trommel adviseren wij u handwas). Haakjes verwijderen. Alleen handwarm water gebruiken. Wees zuinig met het gebruik van wasmiddel; te veel wasmiddel kan verkleuring op termijn tot gevolg hebben. Het wolwasprogramma inschakelen. De behandelingstijd van uw gordijnen kunt u het best handmatig reduceren tot 20 à 25 minuten, of kies anders voor een verkort wasprogramma. Niet centrifugeren (zelfs niet een paar slagen!) en de gordijnen niet in een wasdroger drogen. Ook na het wassen in de wasmachine kunnen de gordijnen het beste nog vochtig opgehangen worden.

Laatste nieuws:

> Terug van weggeweest: Velours!
> Interieur Collectie Dagen 2017
> 12V actie
> Intirio 2015
> Nieuwe collectie drukstoffen
> Nieuw: Serie eigentijdse acrylroedes met chroom accent
> OER verdovend: Akoestische stoffen

Tips en adviezen:

> Elektrische bediening
> Reinigingsadvies
> Laat uw gordijn vOERen
> Gebruiksgemak

Vind een verkooppunt: