NL - FR
OER
Home  >  Raambekleding  >  Vouwgordijnen

Breng sfeer in je interieur

Vorige 
Deze foto vergroten
Deze foto naar een vriend of kennis mailen
 

Vouwgordijnen

OER = DEGELIJK EN ROBUUST

Krachtig en blijvend. Geweven met serke garens. Stoffen die tegen een stootje kunnen. Goed zijn te wassen. Nauwelijks krimpen. Zonlicht kunnen verdragen. En jarenlang meegaan..

Vouwgordijnen zijn niet meer weg te denken in het interieur. Ze geven sfeer, ook als ze zijn opgetrokken, en zijn praktisch in gebruik. Een vouwgordijn is goed te combineren met hangende gordijnen. OER stoffen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn daarom zonder uitzondering geschikt voor vouwgordijnen. Of u nu kiest uit lichtdoorlatende of meer verduisterende stoffen.

Er zijn veel uitvoeringen mogelijk; wel of niet verdeeld in segmenten, met of zonder een volant (flap aan de onderkant), wel of niet gevoerd, enz.

OER vouwgordijnen hebben een geluidsarm optreksysteem, in wit of aluminium. De optrekkoorden kunnen zeer gemakkelijk worden verwijderd. Hiermee is het gordijn snel los te halen om het bijvoorbeeld te kunnen wassen. OER vouwgordijnen worden voorzien van een koord of een ketting om het te kunnen bedienen. Het is ook mogelijk het vouwgordijn elektrisch bedienbaar te maken. Met een druk op de knop gaat het omhoog of omlaag.

Nieuw basismodel: 30 populaire stoffen in één bundel en één uitvoering tegen een uiterst aantrekkelijke prijs.


> Top-down vouwgordijnen> POWER 12V

Raambekleding:

> Overgordijnen
> Inbetweens
> Glasgordijnen
> Rolgordijnen
> Vouwgordijnen
> Paneelgordijnen
> Plisségordijnen

Inspiratie:

> Moodboard wit
> Moodboard grijs
> Moodboard beige
> Moodboard roze, oranje, rood
> Moodboard blauw, groen, geel
> Social media

Vind een verkooppunt: